KPL menetti armottoman kovan luun, kun Superpesiksen kärkilyöntitilaston ykkönen Antti Hartikainen siirtyy Koplasta muualle — Kouvolalaisseura tiedottaa joukkueen sopimustilanteesta lähiviikkojen aikana

katja Juurikko

Antti Hartikainen pelasi KPL:n paidassa hienon kauden.
Antti Hartikainen pelasi KPL:n paidassa hienon kauden.

Kauden 2019 kärkilyöntitilaston voittaja Antti Hartikainen ei jatka KPL:n paidassa tulevalla kaudella. Hartikainen nousi ensimmäisenä KPL:n pelaajana kärkilyöntitilaston voittoon lyömällä 30 ottelussa 222 kärkilyöntiä peräti 82,83 prosentin teholla. Sotkamolaispelaajan uudeksi seuraksi on huhuiltu hallitsevaa mestaria Joensuun Mailaa.

— Vuosi on tuonut pelkästään positiivisia asioita elämään. Iso muutos oli aikaisempaan, varmasti merkittävin vuosi minun elämästä. Jos otetaan peliesitykset pois, niin ihmisenä olen kasvanut hirmuisesti. Perhe oli muualla, se toi omat haasteet ja niistäkin selvittiin kuivin jaloin, Hartikainen kertoo.

Hartikaisen mukaan hän tunsi ensimmäisestä hetkestä lähtien itsensä tervetulleeksi Kouvolaan.

— Joukkue oli tosi tiivis, urheilullinen ja siinä oli hyvä klangi. Yhteistyökumppanit, seura ja fanit tekivät tästä todella miellyttävän vuoden. Kouvola on kova urheilukaupunki, se kiinnostaa ihmisiä. Kouvolassa kotiyleisöä käy paljon ja oli mahtavaa pelata hienon yleisön edessä, ja päättää kausi voittoon. Pelkästään positiivisia ajatuksia, Hartikainen sanoo.

Kouvolan Pallonlyöjät tiedottaa joukkueen sopimustilanteesta tarkemmin lähiviikkojen aikana.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset